Ознака: Александар Дугин

Вести

Дугин очекува Турција да го напушти НАТО и да се дистанцира од Западот!

Единствен адекватен одговор на Ердоган по атентатот врз Рускиот амбасадор ќе биде излегување на Турција од НАТО и дистанцирање од Западот – смета Александар Дугин, политички аналитичар и професор,  пренесува […]