Ознака: александар кнежевиќ кнеле

Балкан

Голема тајна на 90-тите: Ќе ве изненади приказната што се крие зад опашаната тренерка!

Иконите на белградскиот асфалт се паметат по бројот на криминални дела, според начинот на живот, но и по единствениот стил на облекување кој тогаш бил популарен.Тренерка, каиш, „ер максици“, златен […]