Ознака: Александар Кочeвски

Црна хроника

Последен поздрав: Колегите на починатиот Александар по трагедијата (ВИДЕО)

Во Кичево најискрено и длабоко сочуство кон најблиските, изразија сите учесници возачи на Кичево Круг со едноминутен молк на местото каде нивниот драг пријател и колега Александар Кочeвски трагично го […]