Ознака: Александар Македониски

Вести

Воинот на коњ ќе стане Александар Македонски ама грчки! Во нашава Влада изгледа одлепиле!

Портпаролот на нашата влада Бошњаковски како да е гласноговорник на Атина. Ќе го преименувале споменикот во Скопје ама ќе појаснеле дека отсликува Хеленско наследство!? И со цел памет одат на […]