Ознака: Александар Мили

Сцена

ОПА! Сигуро не сте знаеле како изгледа Мили кога ќе се СОБЛЕЧЕ

Погледнете како изгледа Мили  кога ќе се соблече.Александар Милиќ Мили, фронтменот на бендот „Милиграм“, моментално се наоѓа на турнеја, но според фотографиите кои  ги објавува на Инстагарам делува како  да […]