Ознака: Александар Митовски

Вести

Видео: Верушевски лично му ги пуштал снимките на Заев за да не се збуни и самиот да се сними

Како што Асанж ги добива материјалите, на истиот начин се одвива преносот на податоците од прислушувањето и во Македонија, вели аналитичарот Александар Митовски од Центарот за истражување и анализа ЦИА […]