Ознака: Александар Митов

Вести

Митов: Ефектите од кампањата за здрава храна можат да се видат уште сега

Еден од повеќето проекти кои што би го издвоил е кампањата за здрава храна, здравјето е избор и таа кампања на владата на Република Македонија наиде на многу позитивни критики. […]