Ознака: Александар Наковски

Вести

Писмо од читател: Физички нападнат началник на надворешна канцеларија на криминалистички работи во Кратово – Александар Наковски

Почитувани до нашата редакција пристигна писмо од наш читател за неодамнешните алучувања во Кратово. Во продолжение ви го пренесуваме во целост без никаква интервенцијаСакаме да ве известиме дека во четвртокот […]