Ознака: Александар Нацев

Вести

МВР под водство на Оливер Спасовски целосно потфрли

Постои ли Министерство за внатрешни работи и полиција на улиците на Скопје или целиот безбедносен систем е впрегнат во партиската машинерија на СДС за да ги заплашува и дисциплинира политичките […]

Вести

12 денa од свирепата ликвидација на Мартин Јанушев, a власта се уште го крие убиецот

МВР прави спектакли со рации по дискотеки апсејќи малолетници со специјалци, а убијци и криминалци се шетаат слободно по нашите улици. Ова е потценување на интелигенцијата на граѓаните, истакна Александар […]