Ознака: Александар Новаковски.дик

Вести

Новаковски: Зошто се бара графолошко вештачење, ако тој глас не влијае на изборниот резултат?

-Што ќе промени графолошкото вештачење, ако еден глас не влијае на изборниот резултат?- се чуди поранешниот претседател на Државната изборна комисија Александар Новаковски на прашање од Република дали ДИК има […]