Ознака: АЛЕКСАНДАР ПАНОВ

Вести

Панов: Општина Кавадарци фокусирана на социјалната заштита

Општина Кавадарци во изминатиот период, покрај другото, е фокусирана  и на социјалната заштита која е од големо значење за граѓаните, рече кавадаречкиот градоначалник Александар Панов на денешната прес-конференција. Тој појасни […]

Вести

Градоначалникот Александар Панов најави дополнители финансии за лозарите по изборите

По претстојните парламентарни избори, лозарите ќе добијат дополнителни субвенции, најави денеска градоначалникот на Кавадарци Александар Панов.Одговорајќи на новинарски прашања, Панов објасни дека станува збор за вонредна поддршка по штетите што ги […]

Вести

Огромен интерес за „Купи куќа за млади“, практичната реализација започна

Почна практичната реализација на проектот „Купи куќа за млади“. Градежните компании ги потпишаа првите договори, се зголемува бројот на одобрени апликации и на оние достасани за разгледување. Интересот е голем, […]