Ознака: АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ

Вести

Никој не знае кога се одиграла „Лерин“ на Унковски и Поповски за која добиле пари од државата

„Лерин“ е насловот на театарската претстава за која друштвото за театарски и едукативни дејности „Театарот на навигаторот Цветко“ од Министерството за култура добило финансиска поддршка од 800.000 денари, како за […]

Вести

Цинично, надмено и арогантно однесување на Поповски кон неистомислениците

„Тој мал човек не знае да мисли со сопствена глава, не знае да ја разликува глупоста од мудроста. Најдобро би било тој да ја плати најголемата казна, затоа што самиот […]