Ознака: Александар Попоски

Вести

Александар Поповски е фрустриран режисер кој јавно се нуди на СДСМ да добие функција

Александар Поповски е еден лукративен и фрустриран режисер од Македонија , кој цело време наметливо се самопромовира како признат во Европа, како противник на Вмро Дпмне, а најново е што […]