Ознака: Але­ксан­дар Ри­сте­ски

Вести

Викендов се одржува 43. Галичка свадба

Во Галичник викендов ќе се одржува 43-тата Галичка свадба, на која годинашни младенци се Сан­дра Стан­ко­виќ и Але­ксан­дар Ри­сте­ски.Тие утре ќе се венчаат во цр­ква­та „Све­ти Петар и Пав­ле“ откако […]