Ознака: Александар Сергеев

Вести

Сергеев: Коронавирусот никогаш нема да исчезне во целост, инфекциите ќе останат засекогаш

Инфекциите со коронавирусот никогаш нема да исчезнат целосно и ќе останат засекогаш, како што се случи со вирусот на грип, изјави денеска претседателот на Руската академија на науките (РАС), Александар […]