Ознака: Александар Сиди

Вести

Александар Сиди: Некој сака да го спречи „Договорот меѓу еден народ во две држави“

Пратеникот Александар Сиди од  партијата „Обединети патриоти“ која што е коалиционен партнер на ГЕРБ на премиерот Бојко Борисов, се надева дека договорот за пријателство меѓу Бугарија и Македонија ќе биде […]