Ознака: александар станковски

Вести

Станковски: Опозицијата си направи лош имиџ со таа игра по музиката на странците

Ова што го прави опозицијата е по диктат на меѓународната заедница, тие се нивни играчи, нивни вазали, јас би рекол трабанти – тоа е подобар збор за нив, истакна вечерва […]

Вести

Станковски: Не можеа да ја уништат ВМРО бидејќи е втемелена во народот

Видовме дека се потрудија да ја збришат партијата на власт, но таа е толку добро втемелена во народот затоа што ВМРО-ДПМНЕ се претвори во народна партија и тука наидуваат на […]