Ознака: Александар Стевановиќ

Сцена

Александар од Паланка се изрезили пред сите само за да добие уште една шанса од девојката. Еве дали му успеа!

Симпатичниот Македонец ги остави во шок членовите на жирито кога  пред милионскиот аудиториум признал дека за натпреварот се пријавил само за да се смири со поранешната девојка Бојана. Марија Шерифовиќ […]