Ознака: Александар Стојанов

Локална самоуправа

Уште едно ветување исполнето: Ќе се градат алтернативни патишта покрај автопатот Кичево-Охрид до села во Дебарца

Ќе се изградат неколку алтернативни патишта кои ќе поминуваат покрај автопатот Кичево- Охрид до селата селата Оровник, Мешеишта и Климештани, општина Дебарца.Ова денеска е договорено на средбата со преставници од […]