Ознака: Александар Тарабунов

Сцена

Тарабунов ја објави новата песна „Безвременска“

Александар Тарабунов со нова песна ги изненади своите фанови. Нејзиниот наслов е „Безвременска“. Освен со неговиот прекрасен вокал, Тарабунов даде голем придонес за оваа песна. Тој е автор на музиката […]