Ознака: Александар Трајковски

Вести

Трајковски опиша што прави Груевски во Будимпешта: Загрижен е и не излегува често, се огласи „човекот за врска“!

Груевски е во одлична здравствена состојба, загрижен е, и не излегува често. Вака, ја опиша средбата со него Александар Трајковски кој беше уловен на фотографија во Будимпешта. Тој зборуваше отворен […]

Издвојуваме

Дали е Александар Трајковски човек за веза?

Нашата редакција има богата архива. Според нашите истражувања Александар Трајковски, човекот кој што беше забележан со Груевски во Будимпешта, е мошне важна фигура која се појавува секогаш во близина на […]

Македонски фудбал

Фото: Александар Трајковски „МАГНЕТ“ за Белгиските медиуми

Македонскиот интернационалец од редовите на белгиски Зулте Варегем, младиот Александар Трајковски, во изјава за белгиските медиуми вели дека „Зулте Варегем е целосно фокусиран на секој натпревар поединечно“, од друга страна, […]