Ознака: Александар Цветановски-Бабуш

Вести

Цветановски од СДСМ со ТЕШКИ ЗАКАНИ кон полициските службеници

Еден од најекспонираните насилници на СДСМ, Александар Цветановски- Бабуш преку социјалните мрежи упати срамни и брутални закани и навреди кон полициските службеници.Александар Цветановски- Бабуш е поранешен прв човек на младите […]