Ознака: Александар Чомовски

Вести

Дали ќе му пречи на Чомовски утре доколку воопшто го нема македонскиот јазик на банкнота од 1000 денари?

Срамни антидржавни и антинационални ставови на новинарот Александар Чомовски околу основите кои претставуваат обележја на македонскиот идентитет. Чомовски по теркот на СДСМ и Зоран Заев сака да ги релативизира сите […]