Ознака: АЛЕКСАНДАР ШИКОЛЕ

Вести

Шиколе: Со новиот клинички центар ќе бидеме во состојба на пациентите да им пружиме врвна нега

Со години го чекавме овој проект. Она што беше презентирано пред нас е последно достигнување на медицинската архитектуира. Плановите даваат сигурност дека ќе продолжиме да работиме во современо здание, каде […]

Вести

Сертификат за акредитација доби Универзитетската Клиника за нефрологија

Сертификат за акредитација доби Универзитетската Клиника за нефрологија, која по неодамна спроведеното надворешно оценување од страна на експертски тим на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствените установи, ги исполни задолжителните критериуми и […]