Ознака: Александар Ѓорѓиевски

Вести

Штипјанец одлучил да замине во Сисак и да помогне: Страшни глетки, но обединети сложни се борат

Штипјанецот Александар Ѓорѓиевски кој откако ги виде страотните снимки од Сисак, Патриња и Загреб, одлучи сам да замине и добоволно да помогне, таму каде што е потребно. Тој по пристигнувањето […]