Ознака: Александар Џеповски

Издвојуваме

Клетвата за Бејли

Александар Џеповски повторно со нов хит.На каналот Радио Ајвар во Сиднеј, повторно е објавена негова нова преработка на стара македонска песна. Овој пат на тема е американскиот амбасадор Џес Бејли. […]