Ознака: александра диневски

Избор на уредникот Контроверзни фајлови

ДОСИЕ „ШПИОН“: Кој е кој во аферата што ја потресе македонската јавност?

Од дваестината осомничени за шпионажа најголемиот дел се припадници на безбедносните служби, непознати за пошироката јавност. Но, има и неколкумина јавни личности: 1. Генерал Горан Стојков: Поранешниот генерал, кој пред […]