Ознака: Александра Илиева

Сцена

Саксофонистката на Влатко Лозаноски ги украде сите погледи на „Златна бубамара

Александра Илиева има доверба во себе и никогаш не се откажува од замислената цел додека не ја постигне. И нејзиниот музички инструмент на кој со години свири, саксофонот, има доверба […]