Ознака: Александра Каранфиловска

Вести

Мајката на Стефани која се самоуби: Сакав да убијам 8 луѓе

Мајката на Стефани Брзанова, чијашто смрт ја потресе јавноста во март, Александра Каранфиловска, ја најави својата книга-првенец, автобиографска интимна исповед, која е одговор на сите случувања и трагедии кои уследија по […]