Ознака: Александра Кимова

Занимливости

Гинеколозите се фатиле за глава кога ја пораѓале Александра – очекувала близнаци, а се случило ова…

23-годишната Александра Кимова дознала дека чека бебе и била пресреќна. Бременоста се одвивала во ред, но на породувањето и докторите се фатиле за глава. Оваа девојка од Чешка и сопругот […]