Ознака: Александра Којо

Сцена

Сите добро го знаете Никола Којо, а неговата сопруга, која ретко се појавува во јавноста, е вистинска убавица!

Александра Којо  го придружувала својот сопруг на премиерата на филмот „Стадо“  кој  тој  го  режирал.Александра Којо  ретко се појавува во  јавноста, но  овој  пат  не пропуштила да присуствува на премиерата […]