Ознака: Александра Пановска

Сцена

Водителката од Брза кујна непрепознатлива

Деновиве осамнаа фотографии од водителката на Брза кујна на кои е речиси непрепознатлива. Александра Пановска по повод фотосесијата за еден моден бренд направи драстична трансформација на изгледот со помош на […]