Ознака: александра потер

Книготека

„СО ЉУБОВ ОД ПАРИЗ“ – МАГИЧЕН РОМАН ЗА СЕКОЈА ДЕВОЈКА КОЈА НЕКОГАШ ЈА СОНУВАЛА БЛЕСКАВАТА СВЕТЛИНА НА ПАРИЗ

Александра Потер е авторката која стои зад 11 книги кои котираа високо на листата на најпродавани книги во светот, а исто толку е омилена и кај македонската читателска публика. Родена […]