Ознака: Александра Пријовиќ.Будва

Сцена

Александра Пријовиќ уживаат во Будва. Колку пари дава за лежалка?

Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ уживаат во Будва, а само за лежалки плаќаат речиси сума колку за седумдневен престој во некој апартман.Вакво нешто ретко кој може да си дозволи, но […]