Ознака: Александра Радојевиќ

Сцена

Паднаа водители, политичари, естрадни лица во најнов скандал со дрога!

Во голема полициска акција во Тиват паднаа водители, пејачи, естрадни лица, политичари, кои биле фатени со дрога.Во акцијата бил пронајден кокаин во гаќичките на Ема Духиќ, со која биле хрватскиот […]