Ознака: Александриска библиотека

Вести

Д-р Филип Петровски најавува нови активности на Државниот Архив на РМ

Државниот архив на РМ на чело со Петровски, неуморно работи на промоција на македонската историја и документи, како и отворање на Архивот кон светот. Директорот на Државниот архив на Македонија, […]