Ознака: Александров

Вести

Александров: Христијан Мицкоски, ти испадна фер спрема Јоханес Хан и не отстапи од ветеното

Нема да бидам јас ако не напишам барем еден пост за полумртвото раководство на мојата партија! Како прво ти Христијан Мицкоски испадна фер спрема Јоханес Хан и не отстапи од […]