Ознака: Алексеј Бјелогрлиќ

Култура

Крвта не е вода

Тоа што осумнаесетгодишниот Алексеј првпат се појавува на големото платно како средношколец седнат во клупа, исто како што и неговиот татко на времето го гледавме во истите сцени, како бунтовниот […]