Ознака: алексеј киселев

Вести

Зад кибер нападите на „Раша тудеј“ стои голема сума на пари и внимателна подготовка

Зад кибер нападите на сајтот на телевизијата „Раша Тудеј“ (РТ) веројатно стои голема сума на пари и внимателна подготовка, изјави за РТ Алексеј Киселев, раководителот на проектот „Касперскај Дос Превеншн“.Раководителот […]