Ознака: алексиќ

Сцена

Нема привилегија: Сека Алексиќ претресена на аеродром!

Светлана Алексиќ отпатува вчера во Австралија, на турнеа во која ќе настапи во најпопуларните дискотеки. Поради големиот интерес, картите за новогодишниот концерт во Мелбурн на големо се распродадени, како и […]