Ознака: Алексов

Вести

Алексов: Имаме експанзивна активност во градежниот сектор

Две години бевме во политичка криза. Можеме ли на стартот на годината да бидеме оптимисти дека ќе имаме успешна економска година? На оваа тема зборуваше Митко Алексов,  во „Бизнис навигатор“ со […]