Ознака: Алекс Арчболд

Занимливости

КУПИЛ КУЌА ПОЛНА СО ЃУБРЕ, А ПОТОА НАШОЛ БОГАТСТВО: Открил ретки монети, накит, скапа облека, а само едно нешто задржал за себе

Кога купил куќа полна со прашина, кутии и разни ѓубре, Алекс Арчболд од Канада не можел да претпостави дека го направил потегот на својот живот. Имено, Архолд, кој инаку се […]