Ознака: Алекс Елиот

Занимливости

Нејзината мачка исчезнала пред 10 години, а потоа се случи чудо: Повторно се заедно

Алекс очајно ја барала својата мачка и лепела постери во 2009-та година , но од неа немало ниту трага… Сепак, животот има чудни патеки. Алекс Елиот (39) во 2009-та година […]