Ознака: Алекс Стамос

Технологија

Фејсбук откупува лозинки на корисници од црниот пазар

Безбедноста на профилите на корисниците е главен приоритет за Facebook. Ова го изјави Алекс Стамос, кој е главен директор за безбедност на Facebook за време на конференцијата Web Summit во […]