Ознака: Алек Ванко

Колумни

РЕВОЛУЦИОНЕРЕН ОДМОР

Лето 2016. Јули. Скопје. Прва асоцијација што ми доаѓа е хаштагот #НеСеДише, штета што ја нема повеќе таа апликацијата од зимоска кога моите драги сограѓани „се бореа за воздух“. Дрва […]