Ознака: Алек Никовски

Вести

Никовски: Фактот дека реномирани компании инвестираат во македонија е најголема потврда за добрите политики

Околу 2.500 нови работни места ќе отворат трите нови странски инвестиции во Македонија.Костал ќе отвори 100 работни места, компанијата пред два дена започна со производство во струшко-охридскиот регион. -Костал е […]