Ознака: Алек Стојановски

Вести

Алек Стојановски: Имате власт, илегална, али ја имате, до кога??

„По малку инспириран од секојдневието, замисли, од оние што знаат што пишуваат, но искрено, повеке од оние што лупетаат, за политичкиот секс на поедини структури во општеството, кој го наметнуваат, […]