Ознака: алергии

Живот

Имате алергија или сте настинати: Како да препознаете разлика?

До календарската пролет има повеќе време, но алергите веќе започнаа. Кивање, протекување, црвени очи се само некои од симптомите. Тестови не треба да се изведуваат кога пациентот е под симптоми, […]

Живот

Алергични сте на полен – пијте го овој алкохолен пијалок

Поленската треска може да се одрази на квалитетот на вашиот живот, особено во пролетните денови и летните месеци и тоа најчесто во вечерните часови.Симптомите на оваа алергиска реакција се кивање, […]