Ознака: алертна фаза

Вести Македонија

Македонија во алертна фаза, за да се заштитите почитувајте ги овие препораки на лекарите

Како што најавуваат од Управата за хидрометеоролошки работи во текот на денешниот ден целата територија на државата ќе биде зафатена со температури од жолта (алертна) фаза. Министерството за здравство излезе […]