Ознака: Алжир

Вести

Милионер од Алжир ке ги плаќа казните за жените кои ќе добијат казни за носење бурка во Австрија

Во Австрија од 1. октомври стапува на сила законот со кој што се забранува носење на бурки и никаба, а казната ќе изнесува 150 евра.Меѓутоа, милионер од Алжил, Рачид Неказ, […]